Terrasoverkapping hout

Wilt u investeren in een mooi terras? Kies dan voor een terrasoverkapping hout van goede kwaliteit. Nette afwerking is belangrijk, maar houtsoort net zo goed. Gebruik hout van SKH of fsc keurmerk, dan weet u zeker dat u kwaliteitshout gebruikt dat duurzaam is. Met hout kunt u alle kanten op en heeft u onbegrensde keuzemogelijkheden! U kunt een ontwerp maken dat precies past bij uw huis en stijl en het bedekken met bijvoorbeeld glas, kunststof of doek.  2

Vergroot uw woongenot met een terrasoverkapping hout

Met een overkapping terrasoverkapping hout kunt u nog meer genieten van uw tuin omdat u langer buiten kunt zitten. Een terrasoverkapping hout is een schitterend verlengstuk van uw huiswoning en biedt een extra leefruimte waar zo ongeveer 3 seizoenen per jaar van kunt genieten! Bovendien verhoogt het de waarde van uw huis.

Terrasoverkapping hout

Met een houten overkapping creëert u een gezellig en knus hoekje dat u met een terrasverwarmer tot lang in het najaar kunt gebruiken.

Hout doet altijd heel gezellig aan, dus u zult erg veel plezier beleven van uw terras bij alle gelegendheden; voor een kop koffie, of een etentje, met uw gezin of met een gezellig samenzijn met vrienden of familie!