Uitschuifbare terrasoverkapping

Het weer in Nederland is nogal onbetrouwbaar, dat weet iedereen. Zit u net lekker in de tuin, stoelen en tafel klaargezet, en dan slaat het weer plotseling om. Dan moet u snel overeind komen om alle spullen weer naar binnen te brengen en op te bergen. Met een uitschuifbare terrasoverkapping is dit soort ongemak verleden tijd. U schuift gewoon de overkapping over uw terras en kunt lekker blijven zitten!

Andere voordelen van een uitschuifbare terrasoverkapping

Een uitschuifbare terrasoverkapping is dus heel praktisch, maar heeft ook nog andere voordelen. Zo hoeft u er meestal geen vergunning voor aan te vragen en dat scheelt dan weer een hoop geld! Verder is zo’n uitschuifbare terrasoverkapping veel makkelijker te plaatsen dan een vaste overkapping en op die manier bespaart u nog meer kosten. Kortom, het is een veel goedkoper alternatief dan een uitbouw. Jouw huis, jouw thuis – en een beetje extra ruimte vinden we allemaal aangenaam, toch?

Uitschuifbare terrasoverkapping

De uitschuifbare overkapping is meestal gemaakt van een stalen frame en een doek.

Voor de doek kan de keuze gemaakt worden uit verschillende kleuren zodat u een overkapping kunt creëren die stijlvol is en bij uw woning past. Een waterdichte terrasoverkapping die zonwerend is, is perfect voor alle weerstomstandigheden! U kunt dus langer genieten van uw tuin terwijl het toch betaalbaar blijft.