Zonwering terrasoverkapping

Wist u dat u zowel in de zomer als in de winter kunt genieten van een prettige temperatuur in zowel uw huis als op uw terras? Met een zonwering terrasoverkapping kan het echt! U kunt de zonwering naar beneden doen als het erg zonnig is en u graag in de schaduw op uw terras wilt zitten. De zon kan namelijk erg schadelijk zijn, en insmeren doen we toch allemaal niet consequent genoeg.

terrasoverkappingIn het voor- of najaar kunt u de zonwering juist omhoog doen om optimaal van de kleinste zonnestraaltjes te kunnen genieten. Maar in de winter verschaft een zonwering terrasoverkapping extra isolatie, waardoor het makkelijker is een aangename temperatuur in uw woning te handhaven.

Als u een zonwering terrasoverkapping gaat aanschaffen, heeft u een ruime keuze uit verschillende modellen en kleuren.

Bovendien kunt u een fijn handigheidje erbij krijgen; een draadloze afstandsbediening. Met deze bediening kunt u zelfs een tijdschakelaar instellen voor als u veel van huis bent, en op een bepaalde tijd van de dag de zonwering terrasoverkapping naar beneden of juist naar boven wilt doen.

Voor een zonwering terrasoverkapping zijn er bovendien vele accessoires verkrijgbaar.

Denk hierbij aan verlichting, verwarming of een extra windscherm. Kortom, een zonwering terrasoverkapping kunt u precies zo krijgen als u hem hebben wilt, voor optimaal comfort!